Tko smo mi? Što možete očekivati od našeg salona za pse?

Salon za pse Nera u Đakovu otvoren je 2018. godine na adresi Augusta Cesarca 11. Želja nam je stvoriti prostor u kojem će se Vaš pas osjećati ugodno u svakom trenutku, a salon je opremljen najmodernijom opremom kako bi Vaš ljubimac dobio njegu koja mu je potrebna.  Naše vrijeme posvetit ćemo Vašem psu s puno nježnosti i smirenosti, a  stres, strah i nemirnost svest ćemo na minimum. Budući da svaki pas ima svoju osobnost, odvojit ćemo vrijeme kako bismo upoznali svakog psa i stvorili međusobno povjerenje, jer to je ono što nas čini drugačijima. U salonu će uvijek biti raznih igračaka i kolačića, čime želimo stvoriti atmosferu u kojoj će Vaš ljubimac pri svakom dolasku uživati. Psi se pažljivo naručuju prema rasporedu kako bismo osigurali dovoljno vrijeme za posvetiti se svakom ljubimcu i pružili mu kvalitetan tretman. Tijekom cijelog tretmana možete biti uz Vašeg ljubimca kako bi mu boravak kod nas ostao u lijepom sjećanju. U našem salonu Vaši psi će se osjećati kao kod kuće. Kako pristupamo svakom psu individualno, jedan termin je rezerviran samo za jednog ljubimca.

O vlasnici

Vlasnica salona Sanja Katić rođena je 20.5.1970. godine. Zbog velike ljubavi prema psima otvorila je salon za šišanje i njegu pasa u rodnom gradu Đakovu. Završila je edukaciju za šišanje i njegu pasa u jednom od najpoznatijih hrvatskih salona te posjeduje certifikat o stečenom znanju. Tečajem je obuhvaćen teoretski i praktičan dio, a Sanja je i sama vlasnica pasa već 15 godina. Nakon što je završila tečaj, Sanja je otvorila salon za pse Nera. Salon je od otvaranja na istoj adresi u centru Đakova.

Salon za pse Nera

Naši zadovoljni korisnici

Želite zauzeti termin?

0958005683

Ako trebate bilo kakav savjet ili pomoć oko brige za Vašeg ljubimca, slobodno nas kontaktirajte. Sa zadovoljstvom ćemo Vam pomoći i savjetovati Vas ako je to potrebno. Obratite nam se s povjerenjem.